Vörös erotikus készlet Me Seduce Maya

Vörös erotikus készlet Me Seduce Maya
Fehérnemű egy szenvedélyes éjszakához
Fehérnemű egy szenvedélyes éjszakához

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 9.6/10

A Maya Redse női tűzpiros szett egyike az egyedülálló erotikus fehérneműknek, melyeket gátlások nélküli nőknek terveztek. Ez a lenyűgöző modell a lengyel MeSeduce gyártó exkluzív kollekciójából származik, amely a dizájnjával elállítja a lélegzetedet!

A Maya Red fehérnemű két részből áll. Az első egy érzéki melltartó, amely egy sor pántból áll. Nyitott csészékkel és provokatív kivágásokkal van ellátva. A teljesen szabadon hagyott dekoltázst aranyszínű részletekkel díszített, egymásba fonódó csíkok fokozzák, amelyek még exkluzívabbá teszik a modellt. A melltartó kényelmes kerületű, hátul kampós és szemes rögzítéssel és állítható pántokkal is rendelkezik, amelyek segítségével a melltartó magasságát pontosan a keble magasságához igazíthatja.

A szett második része talán még pikánsabb, mint az első. Ez egy rendkívüli tangából áll, amely csak néhány vékony csíkból áll, és amely a nemi szerveit a kijelzőre helyezi! A bugyi hátsó része érzékien körvonalazza a fenék vonalát, így még vonzóbbá teszi azt.

Anyag

  • 60% poliészter, 40% elasztán

Ár idején felülvizsgálat: 11 362 Ft

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Vörös erotikus készlet Me Seduce Maya.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

« Előző Piros női tanga lyukkal

Piros női tanga lyukkal

» Következő Harisnyatartó fűző csatokkal

Harisnyatartó fűző csatokkal