Piros harisnyakötő díszes masnival és cirkóniumokkal díszített piros színű

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 8.6/10

Nincs semmi sem jobb, mint a finom darabok, amelyek csábítóvá teszik az öltözéket. Akár egyszerűen csak örömet akarsz szerezni a párodnak, feldobni a párod életét, megfelelő izgalomba hozni, akár életed egyik legfontosabb napját várod, akkor támaszkodj az ilyen típusú harisnyakötőre. A bűnös piros dizájnnak köszönhetően szó szerint beindítja partnerét. Tudta, hogy a harisnyakötő története a középkorig nyúlik vissza? Abban az időben nemcsak a hölgyek, hanem a férfiak is viselték harisnyák és zoknik rögzítésére.

A Vénusz harisnyakötő piros színben, gyönyörű masnival, amelyet egy dekoratív, kerek fémcsat egészít ki, csillogó cirkóniumokkal, egyszerűen biztos pont és garancia a sikerre. A női alsónemű részeként a harisnyakötő elsősorban arra szolgál, hogy a harisnyát ugyanabban a helyzetben tartsa a lábon, hogy az ne csússzon lefelé, ne csomósodjon össze stb. A harisnyakötő gyakorlatilag körbeöleli a lábat. A menyasszonyok körében csak a 20. században kezdett jelentős szimbolikus jelentőséggel bírni. Ma már talán egyetlen menyasszony sem nélkülözheti. Ugyanígy hálás leszel érte, nem csak parádézni fog, hanem megfelelő izgalmat is okoz a partneredben.

Anyag

  • 50% nylon, 47% poliamid, 3% lycra

Ár idején felülvizsgálat: 3 290 Ft

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Piros harisnyakötő díszes masnival és cirkóniumokkal díszített piros színű.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

« Előző Karácsonyi erotikus fehérnemű, kalap

Karácsonyi erotikus fehérnemű kalap

» Következő Szexi rövid női rövidnadrág nyomtatással

Szexi rövid női rövidnadrág nyomtatással