Body, bodystocking

Magával ragadó bodystocking N106 Obsessive ágyékrésszel

Támadj úgy a partneredre, mint egy ragadozó, mozgékony és játékos puma, vagy mint egy hajlékony és gyors kobra, és tekeredj köré. A Livia Corsetti Fashion szexi bodystockingjával bárhová magaddal viheted, ahová csak akarod. Ez a bodysuit kellemesen vastag és rugalmas hálóból készült, apró szemekkel, és teljes hosszában virágmotívumokkal díszített. Az elasztán magas arányának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik minden alakhoz, még a legvastagabbakhoz is, a könnyű anyag pedig garantálja a viselés kényelmét. A fekete szín egyszerűen szexi, és gyakran segíthet elrejteni a test kisebb hibáit is. A teljesen nyitott fuszeklinek köszönhetően anélkül hódolhat a szerelmi örömöknek, hogy az egész bodystockingot el kellene távolítania.

Félig átlátszó női pontok díszítő fűzéssel

Egyszerűen imádom a szekrényem ezt a darabját! Ezek a nők erotikus pontjai, amelyek számomra a legjobbak a szexi fehérneműk között. A modell, ahogy a neve is sugallja – partnere szó szerint megszállottja lesz, egy darabból álló, nagyon kellemes anyagból készül, elasztán keverékkel, amely játékosan alkalmazkodni fog az alakjához. Hozzám hasonlóan biztosan értékelni fogja a horgokkal és szemekkel ellátott, megszokott hátsó rögzítést, amelynek köszönhetően a kerületet pontosan ötleteihez igazítja. Az állítható méret a melltartó hevedereihez és a fenekén lévő csíkokhoz is tartozik.

Ár idején felülvizsgálat: 10 250 Ft

Erotikus test finom gyöngyökből készült Obsessive Perlash mackó

Legyen a hálószobád gyöngyszeme és dísze, szó szerint! Ennek az erotikus testnek köszönhetően teljesen más gondolatokra, a bűnös gondolatokra fogod rávenni partneredet! És erről szól az egész. Szépítse testét ezzel a finom, mégis szemet gyönyörködtető bodyval, amely gyönyörűen kiemeli alakját és szexi megjelenést kölcsönöz neki. Ha nem akarja egyszerűen kitenni magát, és élvezni a játékot a hálószobában, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni. A piacon népszerű márka, az Obsessive erotikus bodysuitja nem is annyira fehérneműnek, mint inkább dekorációnak nevezhető. Ez valójában egy érzéki bodysuit, amely finom és apró gyöngyökből készült, amelyek olyan csodálatosan díszítik a testét.

Ár idején felülvizsgálat: 19 127 Ft

Erotikus test – tanga egy melltartó rugalmas szalagokkal van összekötve

Élvezze az izgalmas éjszakai játékokat a barátjával! Tapasztalja meg álmainak éjszakáját a sikeres Obsessive márka eredeti Scandalia fehérneműjében, így biztos lehet benne! Hihetetlenül vonzó pontok, amelyek melltartókból és bugyikból készülnek, amelyeket fekete rugalmas szalagok és fémgyűrűk kötnek össze egymással. Biztosan soha nem képzelte el ilyen csábító ruhában. Ezért van egyedülálló esélye meglepni őt! A felső rész fekete, fényes és masszív anyagból készült melltartó, amely műbőrre emlékeztet. A csészék háromszög alakúak, a nyakuk körül fűződik. A test hátulja rugalmas pántokból áll, amelyek csábítóan lengetik a testet, és amelyek hossza rendkívül könnyen beállítható.

Ár idején felülvizsgálat: 6 727 Ft

Csipke bodysuit elegáns csipkével

Akár egy romantikus estét szeretnél feldobni a hitvesi ágyban, akár csak egy különleges fehérneművel szeretnéd kényeztetni magad, minden alkalomra van egy tökéletes fekete bodysuit. Elegáns megjelenése és kifinomult kialakítása remekül mutat egy nyitott blúz vagy kabát alatt, így akár nyilvános helyen is viselheti. És ha már itt tartunk, remekül mutat csak egy nyaklánccal és semmi mással. A modell a finom csipkét és a rugalmas hálót ötvözi. Ezt a hatást láthatjuk a nem párnázott kosárkákon, amelyek alul hálósak, felülről pedig csipkével díszítettek, amely a pántokig ér.

Ár idején felülvizsgálat: 12 469 Ft

Női csipke pontok nem hagyományos szabásban

Hogyan juthat el egy kis friss szellő a hálószobájába? Csábítsa el partnerét egy tökéletesen csábító darabbal! Hidd el, hogy nagyon szexi, és még vizuálisan is karcsúsít. Miért pontokat keresni? Ez a második bőröd, de kifinomultabb. Elképesztő, hogy mennyire hat a választott mosoda. Egy dolog biztos! A pontok garantáltan nem hagyják hidegen az embert, mert egyedi. A garantált sikert a teljesen atipikus kialakítású, ám kifinomult csábításba burkolt Alluria női csipkepontok biztosítják. A test gyönyörű és finom fekete csipke. A csészék csontokkal nem megerősítettek.

Ár idején felülvizsgálat: 12 469 Ft

Erotikus pontok puha és kényelmes anyagból készült egyedi vágásban

Bodystocking B122 Obszesszív kötött pontok érzéki fekete színben, a kiválasztott szálak tökéletes, szilárd kötöttet alkotnak. Szexi rés elöl és hátul, fűszeres stílus, hátul V betű képei. Gyönyörű megjelenés, puha és rugalmas kötött.

Ár idején felülvizsgálat: 8 590 Ft

Aszimmetrikus női csipke body

átgondoltság és elegancia. Ez a jellemzője ennek a fényűző testnek, amelyben sok férfi fejét elfordítja. A bodysuit szaténszerű mikroszálból és csipkéből készült, apró virágmintával. Egy szélesebb pánttal és egy csábító kivágással rendelkezik a hasán, amely egészen a hátáig ér. Az egész testet díszítő fehérnemű gumival szegélyezik.

Ár idején felülvizsgálat: 14 134 Ft

Női fekete áttetsző body szexi szabásban, pántokkal és gyűrűkkel

Hogyan keltsd fel a partnered figyelmét? Hogyan lehet változatosabbá tenni a partnered együttlétét és megfelelő izgalmat vinni a hálószobába, a szexuális életbe és fokozni a kapcsolatotok egyediségét? A siker garantált egy szexi darab, jelen esetben egy erotikus test megszerzésében. Ebben a modellben egyedi, kihagyhatatlan, elég szexi, csábító leszel. Ebben az erotikus testben feldobod partnered életét és elcsábítod partneredet. Az áttetsző erotikus test Beauty night Fashion Dinah teddy biztosan nem fogja észrevétlenül hagyni partnerét. A fekete színű, kifinomult szabású, szexi test csak az intim részeket takarja, és kellőképpen beindítja kedvesét.

Női fehér szett, virágos csipkével

Hogyan és mivel örömet szerezhetsz magadnak, nemcsak önmagadnak? Ennek a szettnek a megvásárlása megduplázza az örömöt. Fogadjon erre a szexi fehér színű szettre. A siker garantált. Önbizalmat ad, és nem hagyja figyelmen kívül a társát. Megfelelő változatosságot hoz az együttélésben. Első ránézésre a női Aga szett kifinomult szabásával vonzza, és értékes feleit is megnyerheti benne.

Ár idején felülvizsgálat: 11 590 Ft

Átlátszó bodystocking a felső és a harisnya között

Ha szexi ruhákat keresel játékaidhoz egy barátoddal, és meg akarod mutatni neki, milyen szép vagy, remek megoldást kínálunk az Ön számára! Csodálatos bodystock, nagyon merész kivitelben, harisnyával és átlátszó felsővel a tökéletes választás! A modell kellemes, finom anyagból készül, amely puha és nagyon kellemes tapintású. A törzs felső része díszítés nélkül átlátszó, a hevederek megduplázódnak, a hátsó részen pedig a belső hevederek kereszteznek, a külső pedig az oldalán marad. Ez egy nagyon elegáns kiegészítőt hoz létre.

Ár idején felülvizsgálat: 9 695 Ft

Régóta gondolkodik valami érdekes, szokatlan, szexi darabon, amellyel meg szeretné lepni a partnerét, és ugyanakkor máris csábító fehérneműje van tele szekrénnyel? Most találkoztál a megfelelő kategóriával. Itt az ideje, hogy teszteljünk egy kicsit magasabb szintet a szexi ruházatban. Ne féljen kipróbálni az erotikus body, vagy még merészebb bodystocking és ébredjen fel, nemcsak a drága felében, szenvedélyben és kéjben.

A body, vagy ha köznyelvi tüskét szeretne, egy szilárd fehérnemű, amely eltakarja a melleket, az intim területeket, a hasat és a hátat. Gyakran különféle díszekkel, lyukakkal, keresztmetszetekkel, zsinórokkal látják el. Gyönyörűen aláhúzza karakterét, és elrejtheti az apró hiányosságokat is. A pontok nagyon kényelmes és könnyű anyagokból készülnek, főleg nejlonból, tüllből, különféle hálókból vagy selyemcsipkékből.

Ugyanez vonatkozik a bodystocking is, amely az erotikus body ellentétben az egész testet lefedi, a vállaktól a bokáig. Alapvetően a különféle formatervezésű szexi harisnyák és a már említett body kombinációja.