Női erotikus fürdőköpenyek

Fehér szatén fürdőköpeny háromnegyed ujjú csipkével

Szeretsz hazudni azzal, hogy megnézed? Szeretne ártatlannak és meghódoltnak tűnni, miközben vad és gátolatlan tűz ég benned? Meg akarja mutatni partnerének, hogy gyengédnek is nézhet ki? Mindezen alkalmakkor az elegáns fehér kivitelű Judyta fürdőköpeny tökéletesen szolgálja Önt. Felöltözheti ezt a csábító fürdőköpenyt közvetlenül a meztelen testre, vagy átdobhatja egy szexi szetten. Akárhogy is, mindkét esetben rendkívül vonzónak fog kinézni! Judyta fehér köntöse kiemeli a női szépséget, ugyanakkor teret enged a férfias képzeletnek. Tökéletesen illeszkedik a testre, főleg azért, mert derékba lehet pántolni.

Ár idején felülvizsgálat: 12 330 Ft

Romantikus női ing és fürdőköpeny

Szenvedélyes, érzéki, csábító és vonzó. Kétségtelenül ezt hívhatjuk minden nőnek, aki ezt az egyedülálló erotikus Aksinya fehérnemű-készletet viseli, amelyet a legújabb Cofashion ajánlat tartalmaz. Nagyszerű vágás, gondosság minden részletre és a legkisebb részletre Kívánna többet? A kínált szett három részből áll: egy tang, egy gyönyörű hálóing és egy fürdőköpeny. Együtt alkotnak valami igazán különlegeset.

Ár idején felülvizsgálat: 9 834 Ft

Csábító szatén csipke köntös Prilance

Szeretné meglepni partnerét csábító fehérneművel, szerezzen be magának egy csábító PRILANCE szatén köntöst. Ez a luxus és kényelmes modell puha szatén anyagból készült. Kevés olyan luxus anyag van, mint a szatén. Ez a köntös nagyon kényelmes és tisztességes. Az anyag kiváló minőségű poliészterből áll, elasztán keverékkel, amely megfelelő rugalmasságot biztosít. Az elülső, hátsó rész és az ujjak szegélye gyönyörű és finom csipkével díszített. A derékrész szatén övvel van megkötve. Az így kapott hatás teljesen lenyűgöző. Ez egy minőségi fehérnemű, amelyben tökéletesen fogja érezni magát.

Ár idején felülvizsgálat: 10 389 Ft

Átlátszó fekete női fürdőköpeny csipkével

Csábító inget keres a mindennapokhoz és a szokatlan estékhez? Akkor mindenképpen nyúljon ehhez a fekete Sandy csipkeinghez, amely rendkívül változó és szexi lehet! Lélegzetelállító megjelenése puha és kissé átlátszó szövetben és fiatalos megjelenésben rejlik. Ideális minden testtípus, fiatal hölgy és érett nő számára. Az ing a megfelelő helyeken van felszerelve és finoman redőzve. Lefelé nyúlik egy éteri szoknya, amelyet természetesen pontos csipke szegélyez.

Ár idején felülvizsgálat: 6 089 Ft

Szatén fürdőköpeny Brida Black + tanga ingyenes

A fekete nemcsak praktikus, hanem rendkívül érzéki és megfelelő is. Bemutatunk egy csábító szatén fürdőköpenyt, rövid ujjú és luxus hímzéssel, ami nagyon elegáns. A Brida Black női fürdőköpeny fényes mikroszálból van varrva, amelyet csillogó hímzésű finom tüll egészít ki. A fürdőköpeny rövid ujjú és a mell alatt nyakkendő van egy szatén szalaghoz. Hátul hímzett tüllbetét, gyönyörű virágos hímzéssel. A modell hossza az ábra típusának megfelelően éppen a fenék alatt van.

Ár idején felülvizsgálat: 17 185 Ft

Szexi karácsonyi jelmez Santacutie peignoir – Obszesszív

Szeretné ebben az évben kicsit hagyományosan élvezni a karácsonyt, és szereti a szexi jelmezeket? Nagyon merész karácsonyi fürdőköpenyt mutatunk be, amelyben egyszerűen ellenállhatatlan leszel. Santacutie peignoir minden részletében tökéletesség egy gyönyörű, kettesben töltött estéhez. Ez a ruha nagyon jellegzetes és kényelmes is. Tipikus karácsonyi vörös és fehér kombináció merész koncepcióban. A modell nemcsak felsőt, de hasonló stílusú bugyit is tartalmaz.

Ár idején felülvizsgálat: 15 104 Ft

Fehér csipke hercegnő vágott fürdőköpeny

Minőségi és csábító fehérneműkben szenved? Érdekel, hogyan nézel ki párod előtt reggel, amikor felkelsz, és este, amikor lefekszel? Akkor feltétlenül észreveszi ezt a vonzó Lovan fürdőköpenyt, amely nemcsak különleges alkalmakra, hanem mindennapi viseletre is alkalmas. A fürdőköpeny tanga bugyival ellátott készletben található, és a kivételes Anais kollekcióból származik. A készlet részben átlátszó csipkéből áll, aranyos virágmintával és sima folyó anyagból. A mellkason hercegnő van kivágva, mély kagyló nyakkivágással és háromnegyed ujjal. A mell alatt a fürdőköpeny szatén íjjal van megkötve.

Ár idején felülvizsgálat: 7 337 Ft

Minden nő szexi akar lenni, és aláhúzza nőiességét. A női erotikus fürdőköpenyek felmelegednek, ugyanakkor remekül mutatnak. Biztosan nem hagyják hidegen a partneredet. A luxus erotikus fehérneműkből biztosan nem hiányozhat a szekrény. Ha inspirációt keres, válasszon a női erotikus fürdőköpenyek széles választékából, amelyek különféle anyagokból készülnek. Leggyakrabban szatén, amely fényűzőnek és eredetinek tűnik. Fogadjon egy áttetsző vagy tisztességes fürdőköpenybe, amelyben ragyog. Az erotikus fürdőköpeny növeli önbizalmát, és tökéletesen finomhangolja azt az erotikus fehérneműt, amelyet készen áll partnere örömére.

Kifogyhatatlanul sokféle kivágás és motívum közül választhat. Ilyen például a Santa Claus karácsonyi jelmeze vagy fekete szaténból varrott egyszerű fürdőköpeny, amely maximálisan kellemes tapintású és egyben passzol is. Ebben a kategóriában kiváló minőségű fürdőköpenyek széles választékát találja, amelyek együtt járnak a jelenlegi trendekkel és a modern nők igényeivel. Merítsen ihletet.