Erotikus melltartók

Fekete erotikus szett láncokkal nyitott melltartóval és tanga bugyival

A Mango erotikus készlet tökéletes szenvedélyes nők és férfiak számára. Csiklandós kialakításának köszönhetően felejthetetlen éjszakát élhet át. Tehát ne habozzon, és használja ki a csalik kiemelésére! A készlet felső része csak egy erotikus melltartó csontvázából áll, így a mellei gyönyörűen ki vannak téve. Szatén szövet és felvarrott csontok segítségével azonban szép formát kapnak. Még a buja mellű nők is megengedhetik maguknak a készletet.

Ár idején felülvizsgálat: 8 821 Ft

Szexi hatrészes macska jelmez

Úgy érzed, hogy a szerelmi életed megrekedt, és hiányzik belőle egy kis lendület? Talán azon tűnődik, mit tehetne, hogy a partnere kedvére tegyen vagy elcsábítsa, hogy visszahozza az izgalom érzéki varázsát a hálószobába. Mit szólnál egy szép, szexi ruhához? Egy macskajelmez biztos, hogy pont az lesz, amire szükséged van. A jelmez hat részből áll, amelyeket szabadon kombinálhatsz, és mindig ellenállhatatlanul nézel ki. A készlet egy melltartóból, egy bugyiból, levehető bugyiklipszekkel, egy aranyos füles fejpántból, egy nyakra akasztható gallérból és kesztyűből áll. Az érzéki bugyi hátul levehető farokkal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 12 608 Ft

Fekete csipke erotikus szett Obsessive Shibu – tanga, melltartó és harisnyakötő öv

Játssz a férfi érzékekkel a csábító Shibu szettben. Ellenállhatatlan leszel fekete csipkében és finom tüllben! Csábító készlet. Anyagok kombinációja. Megerősítetlen cupcakes. Állítható hosszúságú hevederek. Nincsenek csontok. Hátsó rögzítés egy kampón, három behúzási pozícióval. Tanga bugyi. Elöl és hátul finom csipke. Megerősített pamut ék. Harisnyakötő. Három pár fém fogantyú harisnyához.

Ár idején felülvizsgálat: 14 690 Ft

Erotikus szett hálóból – bugyi, melltartó és harisnyakötő

Elegáns Sissey készlet a legigényesebb és félénkebbek számára is! A háló még soha nem volt ilyen csábító! Öltözzön bele ebbe a melltartó, bugyi és harisnyakötő készletbe, és nem marad észrevétlen! A szett szatén megjelenésű mikroszálas és csíkos háló kombinációjából áll, érzékien felfedve a testet. A melltartó megerősítetlen csészés csészékkel rendelkezik, ezért alkalmas nagyobb mellekre is, amelyek tökéletesen tartják és formálják. Az elülső és a hátsó részen kettéágazott hevederek hossza állítható. A központot kerek kőcsat díszíti. A kerületet rugalmas szalaggal bélelik a nagyobb kényelem érdekében. A szett tanga stílusú bugyiból áll. A tanga elől medál van, és két érdekes szalag, rugalmas szalag jön ki belőle a mosoda tökéletes stabilitása érdekében.

Ár idején felülvizsgálat: 12 844 Ft

Karácsonyi erotikus fehérnemű kalap

Karácsonyi vászon, ahogy kell! Luxus szett, amelyben a Mikulás stílusos segítője mögött állhat. Melltartóból, bugyiból, harisnyából és kalapból áll. A puha pohárú melltartó vékony hevederekkel és hátul klasszikus rögzítéssel rendelkezik. A dekoratív csévék, íjak és csipkék elöl kiemelkednek. A zsinórok szaténok.

Ár idején felülvizsgálat: 7 684 Ft

Tiszta fehér csábító esküvői szett, bájos finom harisnyakötővel

Mint egy gyengéd angyal, egyenesen a mennyből hullva! Igen, garantáltan így fogja érezni magát ebben a tiszta fehér és csábító Convally készletben. És nem kell egyenesen a hálószobába esni, mert ez a fehérnemű megérdemel további különleges lehetőségeket viselésére. Rendkívül nőiesnek és szelídnek tűnik, ahogyan mindannyian szeretnénk kinézni. Az egész szexi szett kényelmes és kissé rugalmas csipkéből van varrva. A melltartó háromszög alakú csészék alakú, amelyek semmilyen módon nincsenek bélelve, ezért csábítóan ragyognak át. A csészék szokatlan szabása a nyakra van kötve, és a melltartó kerületét széles finom csipke csík képezi, amely egy klasszikus kettős horogra záródik, három pozíció közül választhat.

Ár idején felülvizsgálat: 10 111 Ft

Erősítetlen fehér csipke női melltartó Ofélia

Az Ophelia puha csipke melltartó maga a gyengédség. Ideális azoknak a nőknek, akik szeretnék virágos csipkébe burkolni íveiket, ugyanakkor szeretnék kitűzni nőiességüket. Ophelia lehet ugyanolyan csábító, mint szelíd és gyengéd. Különleges alkalmakkor veheti és viselheti szokásos fehérneműként. A csészék nincsenek megerősítve, csak varrott csontokkal vannak megerősítve. A csészék szerkezete finom hímzett csipkéből áll, amelyeken keresztül a mellrész diszkréten látható.

Ár idején felülvizsgálat: 10 250 Ft

Erotikus készlet nyitott melltartóval és bugyival

Joy erotikus szett latex részletekkel. Felébreszteni a féktelen szenvedélyt az emberekben! A melltartó és a bugyi finom pöttyös csipkéből és puha latex megjelenésű anyagból készül. A melltartónak üres csészéi vannak, amelyek csak vékony pántokat alkotnak. Rugalmas hevederek, hátul hosszbeállítás. Dupla kampós rögzítés három visszahúzási helyzethez. A tanga bugyinak dereka és bugyija rugalmas. Az ékterület nyitva van.

Ár idején felülvizsgálat: 7 296 Ft

Erotikus melltartó Lolitta Gorgeous

Nem félsz megmutatni az erősségeidet a partnered előtt? Szeretne egy olyan divatos darabot vásárolni, ami még nincs otthon? Ha igen, akkor mindenképpen nézze meg a nagyon szexi és vonzó Lolitta Gorgeous melltartót. A melltartó nagyon kifinomult kialakítású. A poharak teljesen átlátszóak. A kosarak alsó része áttetsző tüllből készült, ami segít egy kicsit megemelni a mellkast, és optikailag egy kicsit nagyobbá teszi azt. A csészék tetején bőrpántok vannak, amelyek növelik a csészék integritását. A pántok is állíthatóak, így minden nő a saját igényeihez igazíthatja a melltartót. A pántok közötti tér teljesen üres, így a melleket hatékonyan kiemeli. A csészék között egy feszítő bőrszíj található.

Ár idején felülvizsgálat: 9 418 Ft

Csipke félmelltartó pántos szalaggal

Melltartó Axami V-5911 Orione. Félmelltartó gyönyörű hímzéssel, tüzes virágokkal. A vágás megmutatja mellkasának szépségét, hátul finom tüllből készül, a csészék között és az akasztókon kacér, nagy íjak. Ez a modell állítható, levehető hevederekkel, függőleges csontokkal és három fokozatú rögzítéssel rendelkezik, két sorban.

Ár idején felülvizsgálat: 10 666 Ft

Csipke és jacquard kötött melltartó

A Confidence Lingerie melltartó tetszeni fog minden nőnek, aki tökéletes összehúzást vár a fehérneműtől. 3 részből álló csészék. A csipke cupcakes felső része. A csészék alsó része csíkos jacquard kötöttáruból készül. A csészék dupla oldala és a tüll hátsó része a tökéletes húzózsinórért. A cupcakes között és a hevederek végén íjak vannak. Állítható hevederek hátul. Csontokkal.

Ár idején felülvizsgálat: 4 563 Ft

Fűszeres női erotikus szett Obsessive Ailay

Engedje meg, hogy elcsábítson egy szenvedéllyel és kísértéssel teli este az Obsessive Ailay szettel. Ez a fűszeres szett megindítja benned a vágyakozó vágyat és az izgalom hullámát, amelyet még soha nem ismert! Éjjel-nappal megoszthatja partnerével. Partnere garantáltan értékelni fogja a szexi fehérnemű választását. Az Ailay csábító szettje három részből áll: egy áttetsző csipke melltartó, egy tisztességes bugyi és egy csipke harisnyakötő. Minden kellemes és kissé rugalmas anyagból készül, fekete színben. A készlet olyan szépen illeszkedik, és gyengéden körbeveszi az íveket. Az anyagok kombinációja érdekes megjelenést kölcsönöz a modellnek, amely biztosan gazdagítja fehérnemű felszerelését. A csipke melltartó megerősítetlen és csont nélküli. Ez kiemeli a mellszobr természetes szépségét.

Fekete párnázatlan melltartó szexi egyedi szabásban

A Milana melltartó egy igazán újszerű fehérnemű. A kifinomult kosarak finom tüllből készültek, ami természetesen kiemeli a mellkast. A pántok elöl kettősek, és gyönyörűen kiemelkednek a laza felsőkön és ruhákon. A klasszikus körméretet egy állítható pántos öv egészíti ki.

Ár idején felülvizsgálat: 20 130 Ft

Nagyon erotikus Polyos fekete öv készlet

Szexi istennővé válni nem is olyan nehéz, ha van egy Polyos erotikus szetted! Ez a nagyon dögös együttes maximálisan beindítja partnerét, és megteremti a színpadot egy szenvedélyes estéhez. A szett egyedülálló abban, hogy bár puha pántokba burkolja a testet, mégis megmutatja mindazt, amit a férfiak annyira szeretnek. Az alakod látványos lesz! A melltartó nyitott kosarakból áll, amelyek rugalmas pántokkal ölelik át a melleket. A keskeny pántok hossza az Ön pontos igényeinek megfelelően állítható. Emellett a kerület egy vékony, hátul rögzíthető pántból áll. Mindezt kiegészíti egy kis szatén masni a kihívó dekoltázs közepén.

Ár idején felülvizsgálat: 13 135 Ft

Ma minden nő elválaszthatatlanul összekapcsolódik fehérneműjével, mert gyakran ezt mondja a legtöbb róla. De mit árul el rólad egy erotikus melltartó? Sok, és talán több is, mint gondolnád. Ártatlan angyallá vagy élénk sárkánygá teheti magát. Ettől egyáltalán nem kell aggódnia! Különleges típusok, és biztosan nem szabad kihagyniuk egy bátor nőt sem a szekrényből. Kifogyhatatlan számú színt talál, amelyek közül a leggyakoribb a fekete, a vörös vagy a fehér, vagy ezek másokkal való kombinációja. Még sok anyag sem fogja hidegen hagyni. Szinte elterjedt a szatén, áttetsző rugalmas tüll vagy a különféle mintázatú és hímzett csipke.

A fehérneműt általában nem napi viseletre szánják. Általában könnyű erotikus játékokhoz használják, és felszabadítják az ön vagy fantáziapartnere gyeplőjét, mert a melleit nem fedi le teljesen. A legtöbb modellnél csak kisebb támogatást vagy részleges lefedettséget talál. De a fő cél egy tökéletes és ellenállhatatlan nyakkivágás létrehozása és izgalmas pillanatok felidézése. A legtöbb modellhez tanga vagy harisnyakötő öv is használatos erre a célra, amelyeket gyakran erotikus melltartóval értékesítenek közvetlenül egész készletként. Használjon nyugodtan erotikus fehérneműt a szexjátékai részeként.