Harisnyakötő övek

Szexi hatrészes macska jelmez

Úgy érzed, hogy a szerelmi életed megrekedt, és hiányzik belőle egy kis lendület? Talán azon tűnődik, mit tehetne, hogy a partnere kedvére tegyen vagy elcsábítsa, hogy visszahozza az izgalom érzéki varázsát a hálószobába. Mit szólnál egy szép, szexi ruhához? Egy macskajelmez biztos, hogy pont az lesz, amire szükséged van. A jelmez hat részből áll, amelyeket szabadon kombinálhatsz, és mindig ellenállhatatlanul nézel ki. A készlet egy melltartóból, egy bugyiból, levehető bugyiklipszekkel, egy aranyos füles fejpántból, egy nyakra akasztható gallérból és kesztyűből áll. Az érzéki bugyi hátul levehető farokkal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 12 608 Ft

Fekete csipke erotikus szett Obsessive Shibu – tanga, melltartó és harisnyakötő öv

Játssz a férfi érzékekkel a csábító Shibu szettben. Ellenállhatatlan leszel fekete csipkében és finom tüllben! Csábító készlet. Anyagok kombinációja. Megerősítetlen cupcakes. Állítható hosszúságú hevederek. Nincsenek csontok. Hátsó rögzítés egy kampón, három behúzási pozícióval. Tanga bugyi. Elöl és hátul finom csipke. Megerősített pamut ék. Harisnyakötő. Három pár fém fogantyú harisnyához.

Ár idején felülvizsgálat: 14 690 Ft

Erotikus szett hálóból – bugyi, melltartó és harisnyakötő

Elegáns Sissey készlet a legigényesebb és félénkebbek számára is! A háló még soha nem volt ilyen csábító! Öltözzön bele ebbe a melltartó, bugyi és harisnyakötő készletbe, és nem marad észrevétlen! A szett szatén megjelenésű mikroszálas és csíkos háló kombinációjából áll, érzékien felfedve a testet. A melltartó megerősítetlen csészés csészékkel rendelkezik, ezért alkalmas nagyobb mellekre is, amelyek tökéletesen tartják és formálják. Az elülső és a hátsó részen kettéágazott hevederek hossza állítható. A központot kerek kőcsat díszíti. A kerületet rugalmas szalaggal bélelik a nagyobb kényelem érdekében. A szett tanga stílusú bugyiból áll. A tanga elől medál van, és két érdekes szalag, rugalmas szalag jön ki belőle a mosoda tökéletes stabilitása érdekében.

Ár idején felülvizsgálat: 12 844 Ft

Luxus harisnyakötő derék fűzővel a szexi menyasszonyok számára

A minőségi fehérneműknek és kiegészítőiknek egyáltalán nem kell drágának lenniük. Ennek bizonyítéka ez a fényűző, fehér árnyalatú Gorteks Yvette harisnyakötő. Tökéletesen kiegészíti a különféle harisnyákat és harisnyatartókat. Megjelenése stílusos és szokatlan. Az öv elől szexi csipkével és az oldalakon virágmotívummal ellátott átlátszó csipkével díszített. A szövet anyagok keveréke, ezért a szövet olyan puha, lélegző és rugalmas. A legérdekesebb rész azonban a magasabb derék, amely a köldököt is fedi. Elöl finoman maszkolja kiálló hasát és az alak egyéb hiányosságait. Hátul viszont szépen feltárja a feneket és hagyja, hogy kiemelkedjen.

Ár idején felülvizsgálat: 9 917 Ft

Fűszeres női erotikus szett Obsessive Ailay

Engedje meg, hogy elcsábítson egy szenvedéllyel és kísértéssel teli este az Obsessive Ailay szettel. Ez a fűszeres szett megindítja benned a vágyakozó vágyat és az izgalom hullámát, amelyet még soha nem ismert! Éjjel-nappal megoszthatja partnerével. Partnere garantáltan értékelni fogja a szexi fehérnemű választását. Az Ailay csábító szettje három részből áll: egy áttetsző csipke melltartó, egy tisztességes bugyi és egy csipke harisnyakötő. Minden kellemes és kissé rugalmas anyagból készül, fekete színben. A készlet olyan szépen illeszkedik, és gyengéden körbeveszi az íveket. Az anyagok kombinációja érdekes megjelenést kölcsönöz a modellnek, amely biztosan gazdagítja fehérnemű felszerelését. A csipke melltartó megerősítetlen és csont nélküli. Ez kiemeli a mellszobr természetes szépségét.

Nincs vége, hogy meglepje partnerét a hálószobában, és friss szellőt hozzon a szeretkezéshez. A harisnyakötő tehát a megfelelő választás! A szokatlan erotikus szimbólum, amelyet nem azonnal néznek meg, az ókortól kezdve titkos vágyakat ébresztett a férfiakban, de ezt ma is könnyen megteheti. A harisnyakötőt harisnyakötő öv viseli, amely elősegíti a kényelmesebb viselést és mindenekelőtt a harisnyakötők rögzítését. Ezek az övhöz kapcsolódnak, és így megakadályozzák a csúszást kopáskor. A jól megválasztott harisnyakötőnek köszönhetően a harisnya mindenféle hölgynek alkalmas, a karcsútól a kövérig.

A harisnyatartót és a harisnyakötőt gyakran fűzővel kombinálják. Különböző színben és kivitelben gyártva a legnépszerűbb a piros és a fekete. A fehér harisnyakötő öv a menyasszonyokra és az esküvői fehérneműkre jellemző. Vessen egy pillantást a harisnyatartók széles választékára, különféle kivitelben és árkategóriákban, és adja át barátjának, végül ajándék lesz mindkettőtök számára.