Szexi fűzők

Fekete pánt nélküli fűző

Olyan fehérneműt keres a szekrényében, amely nemcsak a barátját, hanem Önt is örömet szerez? Van egy egyedi fekete fűzője a Bodyflirt márkától, amely négyféleképpen viselhető! Ezenkívül elegáns és nagyon meleg is lehet. Rajtad múlik, hogyan kezeled erotikus töltetét. A fűző héjas csészékkel rendelkezik csontokkal és haberősítéssel. A hátoldalon lévő rögzítés horgok és fűzőlyukak formájában van. A levehető hevederek a fűző viselésének négy lehetséges módja. Az első módszer teljesen pánt nélküli, a második egy hevederrel a nyak körül, a harmadik a hátán keresztezett hevederekkel, a negyedik változat pedig klasszikusan zárt hevederekkel.

Ár idején felülvizsgálat: 7 615 Ft

Fekete-piros fűző pufók

Engedje szabadjára az érzékiség hullámát a hálószobájában, és élvezze az új csábító ruhákat, amelyek növelik önbizalmát! Andalea Brigitte erotikus fűzője ideális darab szenvedélyes, kettesben töltött estékhez. Az öltés fekete latexből készül, amely gyönyörűen ragyog és tökéletesen körülveszi a testet, így a görbék megfelelő formát kapnak. Az Andalea egyike azon kevés fűzőknek, amelyeket teljesebb formájú nőknek terveztek, mert még nekik is joguk van csábítónak érezni magukat! Hátulján egy ötletes, széles, piros szalaggal díszített fűzés található, mellyel a fűző kerülete pontosan a testhez igazítható.

Luxus erotikus fűző Fabio Avanua

Szexi fűzőt keres a partnerével töltött kellemes pillanatokhoz? A barátod imádja az alakodat, és nem tudja abbahagyni a rajongást róla? Mit szólnál egy gyönyörű, szexi fűzőhöz, ami ennél átlátszóbb már nem is lehetne? A Fabio Avanua luxus erotikus fűző megfelel az Ön és partnere igényeinek, erre számíthat. A fűzőt kellemes, gyönyörű csipke és finom háló kombinációjából varrják. A fűző hosszában állítható pántokkal rendelkezik. A melltartó koronaszegélyén egy csipkeszövet található, amely fokozatosan halad át a has felett a fűző alsó szegélyéig. A kosarak merevítővel vannak megerősítve, hogy a keble a megfelelő helyen maradjon.

Ő határozottan azon nők közé tartozik, akik kedves, csábító derékkal akarnak rendelkezni. És erre a célra találták ki régen a fűzőt. Később a női szekrények nélkülözhetetlen részévé vált. Ma pedig ismét visszatér hozzánk és megszerzi helyét a divat világában. És nem csoda. A fűző minden nő számára készült, a mell méretétől függetlenül. Mindegyik ellenállhatatlan dekoltázst és gyönyörű, karcsú alakot varázsol.

Fontos különös figyelmet fordítani a hosszára, mert ez a legfontosabb. A fűzőket leggyakrabban fehérneműként vagy fűzőként a ruházat részeként különböztetjük meg, amelyeket általában ünnepi alkalmakkor viselnek, és a fehérneműtől eltérően inkább díszítettek és vastagabb anyagokból készülnek. Éppen ellenkezőleg, az erotikus fűzők finom, rugalmas anyagokból készülnek, amelyek gyönyörűen tapadnak az alakodra, és gyakran áttetszőek.

Ha attól tart, hogy fűzőt visel, mert hallotta, hogy viselése fájdalmas, hidd el. Az illető valószínűleg panaszkodott, hogy nem tudja jól felkötni. Ezért fordítson különös figyelmet a fűzésre, vagy forduljon szakemberhez. Tehát – ha szép dekoltázst, karcsúbb derekat és elegánsabb testtartást szeretne, ébren válasszon egy szép darabot ebből a kategóriából!